Bet Builder guide

Vil du gerne kunne lave et helt unikt væddemål på dine kampe? Så skal du tjekke Unibets Bet Builder ud – den giver dig mulighed for at lave dit eget odds på en kamp. Har du en kombination, du lige præcis tænker, er den, som vil vinde? Den kan du lave med Bet Builder. Det er en sjov måde at kombinere en masse af dine favoritodds – og få et højere odds på dit væddemål. Sæt dig godt til rette, og kig alle de forskellige odds igennem og find lige præcis dem, du gerne vil bruge.

Prøv vores Bet Builder her

Det er rigtig mange kampe, hvor du gennem hele året kan bruge Bet Builder. Du kan naturligvis altid bruge den på de store internationale turneringer som europamesterskaberne og verdensmesterskaberne. Men også på de store ligaer tilbyder Unibet Bet Builder. Er du til Premier League, Serie A, La Liga eller måske Superligaen? Bet Builder er tilgængelig til dig, og den giver adgang til de seneste odds.

Er du glad for odds på målscorer og på hvem, der får gult kort, skal du bruge Bet Builder. Du kan kombinere gule kort til specifikke spillere med, hvem der scorer første mål. Eller kombinere et væddemål på en spiller med de mere traditionelle odds på, hvem der vinder kampen.

Mulighederne er uendelige på Unibets Bet Builder. Den giver dig en enorm frihed til at lave lige præcis det odds, som du gerne vil have.

Hvad er Bet Builder

Er du helt grøn, når det kommer til betting, forstår vi godt, du undrer dig over, hvad Bet Builder er. Det er den perfekte måde hvorpå, du kan lave dit helt eget unikke odds.

Har du dine øjne på en kamp, hvor du har en fidus til den første målscorer og hvilket hold, der ender med at vinde kampen, kan du kombinere de to odds og få et samlet gennem Bet Builder. Er der flere odds, du gerne vil have på, kan du blot tilføje dem. Jo flere odds, du tilføjer, jo højere bliver dit odds også.

Princippet er langt hen ad vejen det samme, som når du laver en almindelig kupon med flere kampe – så får du til sidst et akkumuleret odds. Principperne er de samme med Bet Builder. Forskellen er, at Bet Builder naturligvis fjerner de odds, som er i konflikt med hinanden. Der findes også mange forskellige kombinationer på næsten de samme odds, så det kan være svært at holde styr på. Men det behøver du i princippet slet ikke tænke på, for det skal Bet Builder nok gøre for dig.

Hvad betyder det så i praksis?

Er du i gang med at lave et væddemål på Bet Builder, og du har taget resultatet 1-1 mellem FCK og Brøndby, så tillader Bet Builder dig ikke at kombinere det med over 2,5 mål, da det er modstridende til dit valg af resultatet 1-1. Muligheden for at spille over 2,5 mål forsvinder ganske enkelt, når du har valgt resultatet 1-1.

Med andre ord kommer du aldrig til at vælge modstridende væddemål, som vil gøre det umuligt at vinde.
Det kan også være svært at holde tungen lige i munden, når der skal udregnes et samlet odds på mange forskellige udfald. Men bare rolig – det gør Bet Builder undervejs, når du vælger, hvad du vil gå med. 

Gode tips til Bet Builder

Det handler om at få mest muligt ud af Bet Builder, og en af fordele er helt klart, at du ikke behøver at holde øje med flere kampe på samme tid. Dit samlede odds på Bet Builder er afhængigt af en kamp, og du kan med ro og mag sætte dig til rette og følge den kamp sammen med dit odds.

En måde at få god underholdning på får du ved at kombinere omkring tre forskellige odds på udfald. Det kunne være kombinationen af første målscorer, vinderen af kampen og over/under antal af hjørnespark. De tre odds er væsentligt lavere hver for sig, end hvis du kombinerer dem.

Et eksempel på et Bet Builder-væddemål kunne være i en kamp mellem FC København – Brøndby. Du vælger FC København til at score i første halvleg, de skal vinde 2-0 og der kommer over 6,5 hjørnespark i kampen. Er du mere til at oddse på spillere, kan du kombinere det med, at en specifik spiller for FCK scorer i kampen.

Det kan være en god ide at starte med tre kombinationer. Så kan du altid bygge flere på, når du har lært Bet Builder at kende. Du kan maksimalt kombinere 12 odds, så du kan forsøge lige så stille at kombinere endnu flere odds alt efter, hvad, du synes, er underholdende.

Hvis du er på udkig efter det største udvalg af odds på specifikke spillere, skal du kigge efter de store internationale ligaer – eksempelvis Premier League i England. Her får du et stort udvalg af målscorer-spil og blandt andet også kort til spillere. Sidstnævnte er utrolig populært, og har du fulgt et hold i længere tid og kan se, at en spiller er meget hård i sine taklinger – eller måske brokker sig meget, kan det være, du kan sætte ham på din Bet Builder til at få et gult kort.

Er du ikke helt komfortabel ved høje odds, kan du kombinere med nogle lave odds. Det kan være over 0,5 mål, over 1,5 gult kort, over 4,5 hjørnespark og den slags. Det kan også være, der er en rigtig stor hjemmefavorit i kampen, der typisk også vil give et lavt odds. Igen får du udregnet dit samlede odds løbende på Bet Builder, så du hele tiden kan følge med i, hvad det bliver. På den måde kan du også gå efter et højt eller et lavt odds alt efter, hvad der passer dig.

Det er værd at bemærke, at Bet Builder også til visse kampe tilbydes live. Når kampen er i gang, vil du se liveodds i Bet Builder, og du kan frit kombinere dem, der er tilgængelige.

Sådan bruger du Bet Builder

Bet Builder er let at gå til, og du finder den, hvis du klikker ind på kampe. Oppe i toppen kan du se, der står Bet Builder.

  • Find den kamp, du vil oddse på, og klik på Bet Builder.
  • Byg ud fra kampens muligheder af odds.
  • Det, du vælger, bliver tilføjet din kupon.
  • Alle modstridende odds bliver sorteret fra løbende.
  • Tjek kuponen, når du er tilfreds.
  • Indtast, hvad du vil spille for, og klik ”Placer væddemål”.

Når du har placeret dit væddemål, kan du, ligesom ved almindelige kuponer, finde dit væddemål inde på din profil. Har du lyst til at lave flere væddemål på samme kamp, er det også muligt. Du følger blot ovenstående vejledning en gang til.

Bet Builder på Unibets app

Foretrækker du at lave alt dit betting på telefonen, kan du også bruge Bet Builder på din smartphone. Du skal blot downloade vores Unibet-app.

Det virker på nøjagtig samme måde, som hvis du sad ved din computer. Du kan holde styr på dit regnskab, følge med i dine væddemål og meget mere.

Du kan også se nogle af dine favoritkampe live på din smartphone gennem appen, hvor du også kan lave væddemål på Bet Builder.

Prøv vores Bet Builder her