Live odds betting guide

Live odds, også bedre kendt som live betting, er en af de mest populære former for væddemål i Danmark og vokser eksponentielt hvert år.

Du får den ultimative spænding med live odds, da der er frit valg blandt hundredvis af forskellige væddemål på alverdens sportsgrene, mens begivenheden er i fuld gang. Det betyder, at du er i fuld kontrol over dine væddemål på det tidspunkt, hvor du placerer dem, hvilket giver dig de bedste muligheder for at finde lige netop det live odds, som passer til din smag.

Men hvordan fungerer live odds egentlig? I denne guide vil vi fortælle dig om forskellene på pre-match væddemål og live odds. Vi vil også forklare om fordelene ved at sætte sig ind i live odds, og hvordan det virkelig kan hjælpe at live streame de begivenheder, som du vælger at spille på.

Betting guide banner.gif

Forskellene på pre-match væddemål og live odds

Live odds er rent faktisk en videreudvikling af pre-match væddemål, da det hele foregår, mens begivenheden er i fuld gang. De fleste af vores pre-match markeder – såsom fuldtid, målscorer og totalt antal mål – forbliver aktive efter begivenheden starter.

Den største forskel mellem pre-match væddemål og live odds er, at oddsene i sidstnævnte kan ændre sig drastisk på et øjeblik. Det betyder, at du lynhurtigt kan skifte mening, mens du sidder og ser, hvordan det hele udvikler sig – både hvad angår hold, spillere eller resultater.

Hvad live odds lader dig gøre er at vælge lige præcis det øjeblik, du har lyst til at placere dit væddemål. Oddsene bevæger sig konstant op og ned, så det handler mest af alt om timing, når det kommer til at være en succesfuld live oddser.

Hvordan placerer jeg et live odds?

Det er ganske nemt at blive vant til, hvordan man placerer et live odds, mens en begivenhed er i gang. Vores sportsbook her hos Unibet fungerer nemlig på præcis samme måde, uanset om det er pre-match væddemål eller live odds. Du finder simpelthen bare den begivenhed, som du vil spille på i vores live sportsbook og klikker herefter på det marked, som du overvejer. Når du tror, at tiden er den rette, placerer du dit live odds og vælger en indsats.

Der er som regel en forsinkelse på et par sekunder mellem din indsats bliver placeret og accepteret. Dette er for at sikre, at der ikke er sket noget udslagsgivende – som et mål i fodbold eller en eagle i golf – mens du placerede dit væddemål.

Som nævnt tidligere kan oddsene ændre sig på et splitsekund, hvilket er med til at gøre denne form for betting virkelig underholdende. At kunne time sit live odds til perfektion er således ikke nogen nem opgave!

Uendelige muligheder med live odds

Live odds har virkelig taget sportsbetting til det næste niveau. Det handler således ikke kun om at placere væddemål længere, da du både kan følge med i begivenheden, se live statistik og benytte dig af cash out-funktionen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Cash out

Vores cash out-funktion giver dig mulighed for at udbetale et aktuelt væddemål, inden det reelt er afgjort, så du kan sikre en del af din gevinst eller reducere dit tab.

Lad os tage et eksempel: Du har spillet 100 kroner på, at Chelsea slår Arsenal til odds 2.00, hvilket vil sige, at du kan vinde 200 kroner, hvis dit væddemål går hjem. The Blues fører med 1-0, men The Gunners dominerer spillet og går benhårdt efter at få scoret med 20 minutter tilbage af opgøret. Udligningen virker uundgåelig, og dit væddemål ser yderst usikkert ud. Her giver vores cash out-funktion dig muligheden for at sikre en del af din gevinst (for eksempel 160 kroner) ved at udbetale dit live odds nu og her i stedet for at vente på dommerens slutfløjt og eventuelt tabe hele din indsats. Alt det kræver fra din side af er et enkelt tryk på cash out-knappen, og så bliver pengene krediteret din konto med det samme.

Lad os tage et andet eksempel: Du har spillet 100 kroner på, at AGF slår AaB til odds 2.50, hvilket betyder, at du potentielt kan vinde 250 kroner, hvis århusianerne snupper sejren. Aalborgenserne fører dog med 1-0, og de er i fuld kontrol. På grund af dette tror du ikke rigtig på, at De Hvii’e kan levere et comeback og vinde opgøret. Derfor vælger du at trykke på cash out-knappen og få en del af din indsats tilbage (for eksempel 50 kroner). Derved har du reduceret dit tab med 50 procent.

Mange spillere bruger også denne funktion til at oddse på en fodboldkamp ender 0-0. Inden den går i gang vil oddset ligge på omkring 6 eller 7, men jo længere tid der går uden mål, desto lavere vil oddset være. Her kan man vælge at trykke på cash out-knappen, hvis det ligner, at der kommer et sent sejrsmål. Omkring 15 procent af samtlige Premier League-scoringer bliver trods alt scoret i de sidste 10 minutter!

Action betting

Action betting er en unik funktion i vores live sportsbook. Det giver dig en rigtig spændende spiloplevelse, hvor du kan placere væddemål lynhurtigt – som regel på det næste udfald i en specifik sportsgren. Resultater i action betting bekræftes meget hurtigere end normale væddemål, og giver dig chancen for at vinde på mindre end ét minut.

Unibet har et kæmpestort udvalg af action betting-markeder på alverdens sportsgrene. Hos os finder du action betting indenfor både fodbold, håndbold, tennis, ishockey, basketball og meget mere. For at prøve kræfter med action betting skal du bare lokalisere det røde lyn i vores live sportsbook. Find dit væddemål, placer din indsats og følg med på Unibet TV. Hvis du vinder, modtager du din gevinst på nul komma fem!

Visualisering

Scoreboardet til højre i live begivenheden er vores visualisering, og den hjælper dig med at få de nødvendige oplysninger, inden du placerer et live odds. Under en fodboldkamp kan du se, hvilket hold der har bolden, hvor bolden er på banen, om de er i gang med et angreb eller endda et farligt angreb samt statistik på opgøret.

Visualiseringen er altså den hellige gral til at blive succesfuld med dine live odds, da du kan se hvor mange skud der har været indenfor/udenfor rammen, antal kort dommeren har haft oppe af lommen, et varmekort over banen og så videre.

Visualisering hos Unibet er simpelthen et uundværligt værktøj, når du foretager live odds!

Prøv live odds her