Live odds betting guide

Live odds, også bedre kendt som live betting, er en af de mest populære former for væddemål i Danmark og vokser eksponentielt hvert år.

Du får den ultimative spænding med live odds, da der er frit valg blandt hundredvis af forskellige væddemål på alverdens sportsgrene, mens begivenheden er i fuld gang. Det betyder, at du er i fuld kontrol over dine væddemål på det tidspunkt, hvor du placerer dem, hvilket giver dig de bedste muligheder for at finde lige netop det live odds, som passer til din smag.

Men hvordan fungerer live odds egentlig? I denne guide vil vi fortælle dig om forskellene på pre-match væddemål og live odds. Vi vil også forklare om fordelene ved at sætte sig ind i live odds, og hvordan det virkelig kan hjælpe at live streame de begivenheder, som du vælger at spille på.

Betting guide banner.gif

Forskellene på pre-match væddemål og live odds

Live odds er reelt en udvikling af normale pre-match væddemål, men de finder sted under live sportsbegivenheder. De fleste markeder - såsom målscorere, kampresultat og samlet pointstilling - forbliver aktive efter begivenheden starter.

Men den ultimative forskel mellem pre-match væddemål og live odds, at oddsene for sidstnævnte hurtigt kan ændre sig under begivenheden. Det betyder, at du kan ændre holdning til væddemålene under sportsbegivenhederne og skifte til et andet hold, en anden spiller eller et andet resultat.

For eksempel kan du lave et væddemål før kampen på, at Manchester United slår Reading i FA Cuppen. Disse odds er ret lave, og når væddemålet er lavet, er du bundet til de odds. Hvis Reading scorer tidligt, stiger Uniteds live odds, men det vil du ikke få noget ud af.

Hvad live odds lader dig gøre er at vælge lige præcis det øjeblik, du har lyst til at placere dit væddemål. Oddsene bevæger sig konstant op og ned, så det handler mest af alt om timing, når det kommer til at være en succesfuld live oddser.

Hvordan placerer jeg et live odds?

Det er let at blive bekendt med, hvordan live odds fungerer under sportsbegivenheder. Vores sportsbook her hos Unibet fungerer på samme måde uanset om det er før kampen eller live odds. Du finder blot den begivenhed, du gerne vil spille på, og klikker på markedet, du har i tankerne. Når du så synes, at tiden er inde, kan du foretage væddemålet.

Der er typisk en forsinkelse på et par sekunder mellem at dit væddemål foretages og det godtages. Det er for at sikre, at der ikke er sket noget udslagsgivende - såsom et mål i fodbold eller en eagle i golf - mens du foretog væddemålet.

Odds kan faktisk ændre sig øjeblikkeligt, hvilket er grunden til, at denne form for betting kan være så sjovt. At kunne time sit live odds til perfektion er således ikke nogen nem opgave!

Uendelige muligheder med live odds

Live odds har virkelig taget sportsbetting til det næste niveau. Det handler således ikke kun om at placere væddemål længere, da du både kan følge med i begivenheden, se live statistik og benytte dig af cash out-funktionen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det betyder, at du aldrig går glip af noget, og hos Unibet har vi masser af funktioner til at hjælpe din oplevelse med live odds.

Unibet live streaming

Live streaming af sport på Unibet TV har drastisk forandret online væddemål i de seneste år. Og det har også gjort, at live odds har sat dybe aftryk i industrien.

Du kan live streame og spille på tusindvis af sportsbegivenheder hvert år med Unibet. Vi tilbyder vores live streaming-tjenester på fodbold, basketball, hockey, tennis og en lang række andre sportsgrene.

Se sport live og live odds via din computer, smartphone eller tablet. Vores Unibet-app kan downloades og installeres for at sikre, at du får de seneste odds hurtigt samt et opdateret live stream.

Unibet TV live streamer kampe fra de største fodboldligaer i Europa, Australien, Brasilien og USA. Du kan blandt andet se kampe fra La Liga, Bundesliga og Serie A live.

I amerikanske sportsgrene såsom NHL og NBA viser vi alle sæsonens kampe via vores live stream sammen med mange live odds-markeder. Og vi viser også kampe fra nogle af de største, internationale sportsturneringer på kloden såsom Copa America og Africa Cup of Nations!

Vores Unibet TV live stream er tilgængelige for vores spillere, hvis de er logget ind og har penge på deres Unibet-konto. Hvis de ikke har penge på din konto, vil de stadig kunne benytte vores live stream, hvis de har foretaget et væddemål inden for de sidste 24 timer.

Og mange af vores topbegivenheder har live kommentatorer, så du præcist ved, hvad der foregår!

Cash out

Vores unikke cash out-funktion giver dig mulighed for at få kontant tilbagebetaling på et aktuelt væddemål, før udfaldet afgøres, så du kan sikre en andel af din gevinst eller minimere dine tab.

For eksempel: Lad os sige, du har satset 100 kroner på, at Manchester United vinder over Arsenal til odds 2.00, hvor udbetalingen er 200 kroner, hvis du vinder væddemålet. United fører 1-0, men Arsenal dominerer kampen og presser på for at score et mål med 20 minutter tilbage af spilletid. Udligningsmålet virker uundgåeligt, og dit væddemål ser tvivlsomt ud. Vores cash out-funktion giver dig muligheden for at sikre dit væddemål med en tilbagebetaling på for eksempel 160 kroner for dit live odds frem for at vente på at kampen slutter, og du måske taber dit væddemål.

Cash out-funktionen giver dig altså mulighed for at sikre en andel af din gevinst ved at trykke på knappen ”Cash Out”. Pengene overføres til din konto øjeblikkeligt.

Du kan ligeledes også reducere dine tab gennem cash out-funktionen. Lad os sige, at du har samme væddemål som ovenfor, men denne gang fører Arsenal med 1-0. Fordi Arsenal dominerer kampen, regner du ikke med, at Manchester United kan komme igen og vinde kampen. Frem for at tabe hele din indsats kan du beslutte dig for at reducere dine tab og acceptere vores tilbud ved at trykke på knappen ”Cash Out” og få en del af din indsats tilbage.

Mange spillere bruger også denne mulighed til at satse på en fodboldkamp ender 0-0, hvilket indledningsvist står til odds 6 eller 7. Efterhånden som kampen går videre uden et mål, bliver det odds laver. Spillere kan så få deres kontante tilbagebetaling på 0-0-væddemålet, hvis de tror, nogen vinder kampen i sidste ende. Faktisk scores 15 procent af målene i Premier League i de sidste 10 minutter af kampene.

Action-væddemål

Action betting er en unik funktion i vores live sportsbook. Det giver dig en rigtig spændende spiloplevelse, hvor du kan placere væddemål lynhurtigt – som regel på det næste udfald i en specifik sportsgren. Resultater i action betting bekræftes meget hurtigere end normale væddemål, og giver dig chancen for at vinde på mindre end ét minut.

Unibet har et kæmpestort udvalg af action betting-markeder på alverdens sportsgrene. Hos os finder du action betting indenfor både fodbold, håndbold, tennis, ishockey, basketball og meget mere. For at prøve kræfter med action betting skal du bare lokalisere det røde lyn i vores live sportsbook. Find dit væddemål, placer din indsats og følg med på Unibet TV. Hvis du vinder, modtager du din gevinst på nul komma fem!

Visualisering

Scoreboardet til højre i live begivenheden er vores visualisering, og den hjælper dig med at få de nødvendige oplysninger, inden du placerer et live odds. Under en fodboldkamp kan du se, hvilket hold der har bolden, hvor bolden er på banen, om de er i gang med et angreb eller endda et farligt angreb samt statistik på opgøret.

Visualiseringen er altså den hellige gral til at blive succesfuld med dine live odds, da du kan se hvor mange skud der har været indenfor/udenfor rammen, antal kort dommeren har haft oppe af lommen, et varmekort over banen og så videre.

Visualisering hos Unibet er simpelthen et uundværligt værktøj, når du foretager live odds!

Prøv live odds her