Begynderguide – sådan spiller man online bingo

Da der er flere forskellige typer af online bingo spil, forstår vi udmærket godt, at det kan være en smule forvirrende, hvis man aldrig har prøvet kræfter med dette sjove spil før. Det er lige præcis derfor, at vi har oprettet en praktisk begynderguide, som fremhæver de generelle regler for, hvordan man spiller online bingo samt et par nyttige tips om, hvordan man modtager sine gevinster.

Generelt set-up i online bingo

Hovedskærmen i bingo indeholder de følgende oplysninger:

  1. Dine bingoplader
  2. Det nuværende nummer samt de tidligere opråbte numre
  3. En liste over samtlige spillere i bingorummet
  4. Et chatrum hvor du kan skrive med de andre spillere

Sådan spiller man online bingo

Kom godt i gang: Her hos Unibet giver vi nye spillere den perfekte mulighed for at prøve kræfter med vores bingo spil, og det er endda muligt at vinde gevinster uden indbetaling! Alt man skal gøre er at oprette et bingoalias og vælge ens lykkenummer. Herefter har man adgang til ’Centre Court’ i 14 dage, hvor man kan øve sig og med lidt teknisk snilde måske endda også vinde bingoplader til de andre bingorum eller free spins til vores bingo minispil. Dette løber af stablen hver dag fra klokken 09:00 til 11:00 om morgenen og igen fra klokken 19:00 til 21:00 om aftenen.

Det foregår på den måde, at man får tre bingoplader per spil, og der er selvfølgelig rig mulighed for at skrive med de andre nye spillere i chatrummet, mens spillet er i gang. Der er i øvrigt ingen grund til at markere numrene på dine bingoplader, da det hele foregår helt automatisk. Alt man skal gøre er altså bare at krydse fingre for, at de rigtige numre bliver råbt op, så man kan få en række, to rækker eller måske endda pladen fuld!

Online bingo trin for trin

Når man spiller online bingo, starter det selvfølgelig med, at man køber én eller flere bingoplader. Herefter går spillet i gang, og der vil blive valgt nogle tilfældige numre, som dukker op på skærmen én efter én. Som nævnt tidligere bliver tallene på dine bingoplader helt automatisk markeret. Når det lykkedes for en eller flere spillere at skabe det nødvendige mønster (en række, to rækker og/eller pladen fuld) med de udråbte numre, vil det udløse en gevinst.

Socialisering i online bingo

Efter at have brugt et stykke tid på online bingo, begynder man måske at genkende nogle af navnene i chatrummet. Hvis man har lyst til at socialisere lidt, mens spillet er i gang, kan man skrive til dem og høre hvordan det går. Selvom socialiseringen ikke er obligatorisk, mener vi alligevel, at vores spillere skal have muligheden for at hygge lidt, mens de håber på, at lige netop deres manglende nummer bliver råbt.

Unibet ønsker alle vores spillere held og lykke samt god fornøjelse!

Spil online bingo nu