Hvad er bingo minispil?

Har du nogensinde tænkt over, hvis man kombinerer casino spil og bingo, så har man den perfekte sammensætning til en underholdende spiloplevelse? Det er lige præcis derfor, at vi har udviklet de såkaldte bingo minispil, så vores spillere aldrig nogensinde kommer til at kede sig, mens de venter på, at det næste nummer bliver råbt op.

Bare køb dine bingoplader, nyd en hyggelig samtale med nogle af de spillere og giv dig i kast med et minispil på samme tid. Bingospillere er jo trods alt nogle af de allerbedste multitaskere, som vi kender til!

Epic Joker-minispil

En af vores mest populære minispil er Epic Joker, og nu har du muligheden for at prøve vores Epic Joker-minispil, mens du hygger dig med et spil bingo. Udover at være både retro og underholdende, så har dette minispil endda også nogle fede bonusfunktioner såsom super mode og re-spins.

Plot Slot

I dette minispil skal du en tur ud på landet for at besøge en bondegård, hvor du både kan rende ind i nogle wild-symboler og mystiske spins, som kan være med til at sikre dig kolde kontanter. Prøv Plot Slot nu!

Purrfect Candy

Det her minispil har 30 felter i 5 rækker, og du kan både skabe lodrette og vandrette vindende kombinationer. Derudover finder du endda også multiplikatorer, som kan multiplicere dine gevinster intet mindre end 5 gange. Som om det ikke var nok har Puurfect Candy også diverse specielle bonussymboler, der kan vende op og ned på det hele. Sidst men ikke mindst finder du også et bonushjul, der kan give dig kolde kontanter eller free spins.

PinWin

Dette minispil har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og du kan sikre dig nogle store gevinster ved at skyde pingvinerne ud i universet. Der er endda også en bonusrunde, hvor du skal sende 3 pingviner afsted mod månen. Jo mere højde du giver dem, desto større bliver din udbetaling. Hvis du finder 3 wild-symboler i PinWIn, bliver du belønnet med 15 free spins.

Wild One

Du har nok allerede stiftet bekendtskab med spillemaskiner, der er inspireret af det vilde vesten, men Wild One tager konceptet til det næste niveau. Den har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og hver gang du får en vindende kombination, bliver du belønnet med et re-spin. Der er også mulighed for at ramme en multiplikator, der ganger din gevinst med 3.

Cuddly Cuties

Med sit dyretema og fede bonusfunktioner er Cuddly Cuties uden tvivl en af vores mest hyggelige og afslappende minispil. Hvis du finder frem til 3 eller flere gaveæsker, får du lov til at åbne dem alle sammen, og hvem ved hvad der gemmer sig derinde? Du kan også finde frem til 3 eller stjerner og blive belønnet med 15 free spins, hvor der er rig mulighed for at få multipliceret dine gevinster.

Moby Dick

Et minispil med 5 hjul og 20 gevinstlinjer som har 2 forskellige wild-symboler samt en spændende bonusrunde. Moby Dick er bestemt et spin eller to værd!

Rainbow Rush

Dette irsk-inspirerede minispil med gevinstlinjer i flere forskellige retninger er pakket med massevis af spænding og fede bonusfunktioner. Hvis du leder efter guld for enden af regnbuen, bliver du bestemt ikke skuffet over Rainbow Rush.

Money Mansion

Money Mansion har 5 rækker og 3 hjul, som hjælper med at fortælle en historie om et liv i sus og dus. Gevinsterne bliver udbetalt fra venstre mod højre, og der er mulighed for at ramme en multiplikator på intet mindre end 20x!

Blender Blast

Find alle dine yndlingsingredienser frem og prop dem direkte ned i blenderen. Blender Blast har 5 hjul og 5 rækker, mens vindende kombinationer består af mindst 5 ens symboler ved siden af hinanden. Kommer der en gevinst, eksploderer symbolerne og nye symboler falder ned fra oven på deres plads. Det er altså mere end muligt at ramme den helt store jackpot, hvis du kommer ind i en god stime!

Moody Monsters

Dette muntre minispil har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, mens du også vil støde på en masse små, farverige monstre. 3 eller flere scatter-symboler i Moody Monsters kan hjælpe dig med at vinde lidt ekstra, da det starter en bonusrunde, hvor det er muligt at få op til 30 free spins.

King Stones

De 25 gevinstlinjer i dette minispil er altid aktive, og du finder endda også nogle gigantiske ædelsten, der fungerer som wild-symboler i King Stones. Når disse ædelsten kommer frem på skærmen, vil de erstatte alle andre symboler, hvilket hjælper dig med at skaffe endnu flere vindende kombinationer.

Old MacDonald

Du kender nok allerede sangen om Old MacDonald og hans farm, men minispillet har 3 hjul og 8 gevinstlinjer. Her kan du kickstarte en fed bonusrunde med 3 eller flere bonussymboler, og her handler det om at få dyresymbolerne og dyrelydene til at passe perfekt sammen.

Miner Moe

Miner Moe har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og du kan skabe kædereaktioner med dine vindende kombinationer. Det handler kort og godt om at grave dig ned til alle de gode gevinster i dette minispil, som foregår i et mineskaft.

Nutty Night Bingo

Dette minispil har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og gevinstlinjerne er hele tiden aktive. Der er både wild-symboler og scatter-symboler, og de kan udløse en bonusrunde med free spins og multiplikatorer. Du bliver simpelthen nødt til at give Nutty Night Bingo et skud!