Nemme tips og trick til hvordan du knuser dine pokermodstandere

Selv om du har masser af poker-erfaring, og du har læst samtlige online poker-artikler og bøger, er der intet af dette, du kan bruge til noget, medmindre du følger de nemme poker tips herunder.

Poker guide banner.gif

Tip 1: Drik aldrig alkohol mens du spiller

Der kan stadig flyde penge ind fra alle retninger, enten fordi du var heldig, en anden var uheldig, eller din modstander lavede fejl. At drikke alkohol reducerer voldsomt din evne til at tage rationelle og logiske beslutninger, og det kan være et kæmpe problem, hvis du regner med at tjene penge på dit online poker-spil. Sørg altid for at du er klar i hovedet, når du går i gang med en session. 

Tip 2: Kopier det gode eksempel

Hold øje med de spillere, der vinder alle pengene og studer deres spil nøje. Hvad gør de for at vinde mere, og gør som dem i den sidste ende. Se online videoer så du kan lære af bedre spillere og nøjes ikke med at se, hvordan de spiller en hånd, men prøv også at forstå hvorfor de spillede hånden, som de gjorde. Der er masser af oplysninger derude, og det er op til dig at få mest muligt ud af dem. 

Tip 3: Lav en online poker-strategi

Tag notater om den spiller som er bedre end dig og lav derefter en strategi. Disse planer burde være fundamentet i dit spil. Prøv det, brug det som et eksperiment og find ud af hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Fortsæt med at spille samtidig med at du er opmærksom. Tag flere noter og tilpas derefter din strategi herudfra.

Tip 4: Lav en poker-gruppe

Find spillere som spiller det samme som dig (turneringer, sit and go eller cash-spil og med nogenlunde samme indsatsniveau som dig). Lav en gruppe og tal en masse sammen. Diskuter de hænder du synes er svære at spille. Diskuter de ændringer der sker på bordet, og hvordan du tilpasser dig til disse. Hvis du er en stram spiller, skal du også have en mere aggressiv spiller med i gruppen (og omvendt). Diskuter hvornår det er bedst at være stram, og hvornår det er bedre at være mere aggressiv.  Ser du spillere, som ikke spiller godt, der vinder? Diskuter det og find ud af om han var heldig, eller om han rent faktisk havde en strategi, der fungerede? Det kan være nyttigt at have et par personer på samme niveau, så i sammen kan blive bedre og dermed selvfølgelig motivere og hjælpe hinanden.

Tip 5: Fold når det er nødvendigt

En af de største fejl mange online poker-spillere gør er at blive ved med at føje til puljen uden at tænke på håndens rangering. Spillere skal tit og ofte droppe egoet og reducere rangeringen af deres starthånd, så de kan øge deres vinderrate. Når de gør det, ser deres modstandere dem således som en god poker-spiller.

Meld dig til en poker-turnering